Πετροσ Φιλιππίδης / Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΥΚΟΣ - Sergei Prokofiev - Πέτρος ... / Ο γάμος, ο μοναχογιός του, η καριέρα και οι συνεργασίες.

Πετροσ Φιλιππίδης / Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΥΚΟΣ - Sergei Prokofiev - Πέτρος ... / Ο γάμος, ο μοναχογιός του, η καριέρα και οι συνεργασίες.. Ο πέτρος φιλιππίδης γεννήθηκε στην αθήνα στις 31 δεκεμβρίου 1963. Ένα σοκαριστικό δημοσίευμα από το περιοδικό λοιπόν έκανε την εμφάνισή του το πρωί της τετάρτης με τίτλο πέτρος φιλιππίδης: Στη φυλακή οδηγείται ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης πέτρος φιλιππίδης μετά την απολογία του ενώπιον της 15ης τακτικής ανακρίτριας για μία κατηγορία βιασμού και δύο κατηγορίες για απόπειρα βιασμού κατά συναδέλφων του που προέβησαν σε καταγγελίες σε βάρος του. Ο πέτρος φιλιππίδης, το αγόρι που αγαπήσαμε από το «χάι ροκ» του 1992 «μεταλλάχθηκε» σταδιακά σε ένα ηθοποιό, που κατά την άποψή του, δεν έπρεπε κανείς να τολμήσει να τον αμφισβητήσει και να υποτιμήσει το ταλέντο του, και που ο ίδιος, δοθείσης ευκαιρίας, έχριζε τον εαυτό του. Μεγάλωσε στην αθήνα, στην ομόνοια συγκεκριμένα.

Τρεις συνάδελφοι ηθοποιοί του πέτρου φιλιππίδη είχαν προβεί πριν μερικούς μήνες σε βαρύτατες καταγγελίες εις βάρος του. Ο πέτρος φιλιππίδης παραμένει σε κακή ψυχολογική κατάσταση, ενώ το πρώτο βράδυ στη γαδα ήταν μοναχικό, καθώς δεν τον επισκέφτηκε κανείς. Στις φυλακές τριπόλεως μεταφέρθηκε το πρωί της τετάρτης 28 ιουλίου ο πέτρος φιλιππίδης. Η επίσκεψη της συζύγου του, ελπίδας νίνου στις φυλακές τρίπολης showbiz πέτρος φιλιππίδης: Η υπόθεση του παύλου χαϊκάλη θα επανεξεταστεί.

Πέτρος Φιλιππίδης: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μητέρα του ...
Πέτρος Φιλιππίδης: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μητέρα του ... from www.tlife.gr
Η υπόθεση του παύλου χαϊκάλη θα επανεξεταστεί. Οι καταγγελίες για έναν βιασμό και δύο απόπειρες. Το πειθαρχικό συμβούλιο του σωματείου ελλήνων ηθοποιών συνεδρίασε και αποφάσισε τη διαγραφή του πέτρου φιλιππίδη. Στις φυλακές τριπόλεως μεταφέρθηκε το πρωί της τετάρτης 28 ιουλίου ο πέτρος φιλιππίδης. Ο πέτρος φιλιππίδης και ο δημήτρης λιγνάδης είναι τα πρώτα πρόσωπα των καταγγελιών στον χώρο της υποκριτικής, που βρίσκονται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Ο γνωστός ηθοποιός που κατηγορήθηκε από τρεις συναδέλφους του, για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού, με τη σύμφωνη γνώμη. Τι κατέθεσε η σύζυγός του ελπίδα για τις καταγγελίες εις βάρος του. Σύμφωνα με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο ο πέτρος φιλιππίδης θα κρατείται τις επόμενες ημέρες μόνος του, λόγω της απαραίτητης καραντίνας για τον κορονοιό, ενώ στη συνέχεια θα μεταφερθεί σε κάποια πτέρυγα όπου θα μοιράζεται το κελί του με άλλους κρατούμενους

Προφυλακιστέος για βιασμό και απόπειρα βιασμού

Τώρα μολισ ανακοινώθηκε | δυστυχωσ ο αγαπημένος πέτρος φιλιππίδης…μεγάλος πανικός επικράτησε στο θέατρο…. Μόλις όμως η γυναίκα μπήκε στο καμαρίνι, εκείνος, όπως η ίδια. Ο γνωστός ηθοποιός που κατηγορήθηκε από τρεις συναδέλφους του, για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού, με τη σύμφωνη γνώμη. Ο πέτρος φιλιππίδης παραμένει σε κακή ψυχολογική κατάσταση, ενώ το πρώτο βράδυ στη γαδα ήταν μοναχικό, καθώς δεν τον επισκέφτηκε κανείς. Ο πέτρος φιλιππίδης προσφέρθηκε, όπως κατέθεσε, να τη μεταφέρει στο σπίτι της με το αυτοκίνητό του μετά από το επαγγελματικό ραντεβού τους, όπου και επιχείρησε να τη βιάσει, αφού κλείδωσε. Ο πέτρος φιλιππίδης, το αγόρι που αγαπήσαμε από το «χάι ροκ» του 1992 «μεταλλάχθηκε» σταδιακά σε ένα ηθοποιό, που κατά την άποψή του, δεν έπρεπε κανείς να τολμήσει να τον αμφισβητήσει και να υποτιμήσει το ταλέντο του, και που ο ίδιος, δοθείσης ευκαιρίας, έχριζε τον εαυτό του. Ο πέτρος φιλιππίδης πλέον έχει μεταφερθεί σε κανονικό θάλαμο στις φυλακές της τρίπολης, τον οποίο μοιράζεται με τον δημήτρη λιγνάδη και άλλους 18 κρατούμενους Σύμφωνα με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο ο πέτρος φιλιππίδης θα κρατείται τις επόμενες ημέρες μόνος του, λόγω της απαραίτητης καραντίνας για τον κορονοιό, ενώ στη συνέχεια θα μεταφερθεί σε κάποια πτέρυγα όπου θα μοιράζεται το κελί του με άλλους κρατούμενους Το πειθαρχικό συμβούλιο του σωματείου ελλήνων ηθοποιών συνεδρίασε και αποφάσισε τη διαγραφή του πέτρου φιλιππίδη. Ο πέτρος φιλιππίδης βρίσκεται εδώ και τρεις ημέρες κρατούμενος στις φυλακές της τρίπολης έπειτα από την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες. Ο πέτρος φιλιππίδης και ο δημήτρης λιγνάδης είναι τα πρώτα πρόσωπα των καταγγελιών στον χώρο της υποκριτικής, που βρίσκονται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Ο γάμος, ο μοναχογιός του, η καριέρα και οι συνεργασίες. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης προφυλακίστηκε για έναν βιασμό και δυο απόπειρες με τον ίδιο να αρνείται τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Τον διέγραψαν από το σωματείο ελλήνων ηθοποιών. Προφυλακιστέος κρίθηκε την τρίτη 27/7 ο πέτρος φιλιππίδης, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα. Τι κατέθεσε η σύζυγός του ελπίδα για τις καταγγελίες εις βάρος του. Το πειθαρχικό συμβούλιο του σωματείου ελλήνων ηθοποιών συνεδρίασε και αποφάσισε τη διαγραφή του πέτρου φιλιππίδη. Η επίσκεψη της συζύγου του, ελπίδας νίνου στις φυλακές τρίπολης showbiz πέτρος φιλιππίδης:

Πέτρος Φιλιππίδης | Έθνος
Πέτρος Φιλιππίδης | Έθνος from www.ethnos.gr
Τι κατέθεσε η σύζυγός του ελπίδα για τις καταγγελίες εις βάρος του. Ο πέτρος φιλιππίδης, το αγόρι που αγαπήσαμε από το «χάι ροκ» του 1992 «μεταλλάχθηκε» σταδιακά σε ένα ηθοποιό, που κατά την άποψή του, δεν έπρεπε κανείς να τολμήσει να τον αμφισβητήσει και να υποτιμήσει το ταλέντο του, και που ο ίδιος, δοθείσης ευκαιρίας, έχριζε τον εαυτό του. Ο πέτρος φιλιππίδης προσφέρθηκε, όπως κατέθεσε, να τη μεταφέρει στο σπίτι της με το αυτοκίνητό του μετά από το επαγγελματικό ραντεβού τους, όπου και επιχείρησε να τη βιάσει, αφού κλείδωσε. Μεγάλωσε στην αθήνα, στην ομόνοια συγκεκριμένα. Ο πέτρος φιλιππίδης, όπως αναφέρει το news247, κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, παρ' όλο που αρνήθηκε τα αδικήματα που του αποδίδεται. Ο πέτρος φιλιππίδης παραμένει σε κακή ψυχολογική κατάσταση, ενώ το πρώτο βράδυ στη γαδα ήταν μοναχικό, καθώς δεν τον επισκέφτηκε κανείς. Προφυλακιστέος κρίθηκε την τρίτη 27/7 ο πέτρος φιλιππίδης, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα. Ο γάμος, ο μοναχογιός του, η καριέρα και οι συνεργασίες.

Ο πέτρος φιλιππίδης παραμένει σε κακή ψυχολογική κατάσταση, ενώ το πρώτο βράδυ στη γαδα ήταν μοναχικό, καθώς δεν τον επισκέφτηκε κανείς.

Ο πέτρος φιλιππίδης βρίσκεται εδώ και τρεις ημέρες κρατούμενος στις φυλακές της τρίπολης έπειτα από την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες. Στη φυλακή οδηγείται ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης πέτρος φιλιππίδης μετά την απολογία του ενώπιον της 15ης τακτικής ανακρίτριας για μία κατηγορία βιασμού και δύο κατηγορίες για απόπειρα βιασμού κατά συναδέλφων του που προέβησαν σε καταγγελίες σε βάρος του. Τώρα μολισ ανακοινώθηκε | δυστυχωσ ο αγαπημένος πέτρος φιλιππίδης…μεγάλος πανικός επικράτησε στο θέατρο…. Ηθοποιός που κατήγγειλε τον καλλιτέχνη, φέρεται να κατέθεσε στις αρχές, σύμφωνα με τον alpha,πως ο πέτρος φιλιππίδης έβγαλε έξω τα γεννητικά του όργανα, τη στρίμωξε και αποπειράθηκε να της ανοίξει τα πόδια για να τη βιάσει, καθώς εκείνη αντιστεκόταν με όλες της τις δυνάμεις. Ο πέτρος φιλιππίδης προσφέρθηκε, όπως κατέθεσε, να τη μεταφέρει στο σπίτι της με το αυτοκίνητό του μετά από το επαγγελματικό ραντεβού τους, όπου και επιχείρησε να τη βιάσει, αφού κλείδωσε. Το πειθαρχικό συμβούλιο του σωματείου ελλήνων ηθοποιών συνεδρίασε και αποφάσισε τη διαγραφή του πέτρου φιλιππίδη. Μεγάλωσε στην αθήνα, στην ομόνοια συγκεκριμένα. Ο πέτρος φιλιππίδης, το αγόρι που αγαπήσαμε από το «χάι ροκ» του 1992 «μεταλλάχθηκε» σταδιακά σε ένα ηθοποιό, που κατά την άποψή του, δεν έπρεπε κανείς να τολμήσει να τον αμφισβητήσει και να υποτιμήσει το ταλέντο του, και που ο ίδιος, δοθείσης ευκαιρίας, έχριζε τον εαυτό του. Ο πέτρος φιλιππίδης γεννήθηκε στην αθήνα στις 31 δεκεμβρίου 1963. Έπειτα από αρκετούς μήνες απουσίας, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον πέτρο φιλιππίδη για πρώτη φορά μετά τη δίωξη εις βάρος του για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Στις φυλακές τριπόλεως μεταφέρεται ο πέτρος φιλιππίδης, ο οποίος πέρασε στη νύχτα στη γαδα, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Ο γάμος, ο μοναχογιός του, η καριέρα και οι συνεργασίες. Ο πέτρος φιλιππίδης και ο δημήτρης λιγνάδης είναι τα πρώτα πρόσωπα των καταγγελιών στον χώρο της υποκριτικής, που βρίσκονται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Ο πέτρος φιλιππίδης πλέον έχει μεταφερθεί σε κανονικό θάλαμο στις φυλακές της τρίπολης, τον οποίο μοιράζεται με τον δημήτρη λιγνάδη και άλλους 18 κρατούμενους Ο πέτρος φιλιππίδης είχε αναφέρει στο φερόμενο θύμα ότι έψαχνε αντικαταστάτρια ηθοποιού που συμμετείχε στην παράσταση. Τι κατέθεσε η σύζυγός του ελπίδα για τις καταγγελίες εις βάρος του. Σύμφωνα με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο ο πέτρος φιλιππίδης θα κρατείται τις επόμενες ημέρες μόνος του, λόγω της απαραίτητης καραντίνας για τον κορονοιό, ενώ στη συνέχεια θα μεταφερθεί σε κάποια πτέρυγα όπου θα μοιράζεται το κελί του με άλλους κρατούμενους Ο πέτρος φιλιππίδης, όπως αναφέρει το news247, κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, παρ' όλο που αρνήθηκε τα αδικήματα που του αποδίδεται.

ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ: Η συγκινητική του ανάρτηση για το Mega ...
ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ: Η συγκινητική του ανάρτηση για το Mega ... from piraeuspress.gr
Ο πέτρος φιλιππίδης, όπως αναφέρει το news247, κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, παρ' όλο που αρνήθηκε τα αδικήματα που του αποδίδεται. Ο πέτρος φιλιππίδης (αθήνα, 31 δεκεμβρίου 1963) είναι έλληνας ηθοποιός, θιασάρχης και σκηνοθέτης. Ο πέτρος φιλιππίδης παραμένει σε κακή ψυχολογική κατάσταση, ενώ το πρώτο βράδυ στη γαδα ήταν μοναχικό, καθώς δεν τον επισκέφτηκε κανείς. Ο πέτρος φιλιππίδης, το αγόρι που αγαπήσαμε από το «χάι ροκ» του 1992 «μεταλλάχθηκε» σταδιακά σε ένα ηθοποιό, που κατά την άποψή του, δεν έπρεπε κανείς να τολμήσει να τον αμφισβητήσει και να υποτιμήσει το ταλέντο του, και που ο ίδιος, δοθείσης ευκαιρίας, έχριζε τον εαυτό του. Ο πέτρος φιλιππίδης βρίσκεται εδώ και τρεις ημέρες κρατούμενος στις φυλακές της τρίπολης έπειτα από την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες. Μόλις όμως η γυναίκα μπήκε στο καμαρίνι, εκείνος, όπως η ίδια. Το πειθαρχικό συμβούλιο του σωματείου ελλήνων ηθοποιών συνεδρίασε και αποφάσισε τη διαγραφή του πέτρου φιλιππίδη. Προφυλακιστέος κρίθηκε την τρίτη 27/7 ο πέτρος φιλιππίδης, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Ο πέτρος φιλιππίδης παραμένει σε κακή ψυχολογική κατάσταση, ενώ το πρώτο βράδυ στη γαδα ήταν μοναχικό, καθώς δεν τον επισκέφτηκε κανείς.

Πρώτη φωτογραφία του πέτρου φιλιππίδη μετά τη δίωξη για βιασμό. Το πειθαρχικό συμβούλιο του σωματείου ελλήνων ηθοποιών συνεδρίασε και αποφάσισε τη διαγραφή του πέτρου φιλιππίδη. Στη φυλακή οδηγείται ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης πέτρος φιλιππίδης μετά την απολογία του ενώπιον της 15ης τακτικής ανακρίτριας για μία κατηγορία βιασμού και δύο κατηγορίες για απόπειρα βιασμού κατά συναδέλφων του που προέβησαν σε καταγγελίες σε βάρος του. Ο πέτρος φιλιππίδης παραμένει σε κακή ψυχολογική κατάσταση, ενώ το πρώτο βράδυ στη γαδα ήταν μοναχικό, καθώς δεν τον επισκέφτηκε κανείς. Ο πέτρος φιλιππίδης, το αγόρι που αγαπήσαμε από το «χάι ροκ» του 1992 «μεταλλάχθηκε» σταδιακά σε ένα ηθοποιό, που κατά την άποψή του, δεν έπρεπε κανείς να τολμήσει να τον αμφισβητήσει και να υποτιμήσει το ταλέντο του, και που ο ίδιος, δοθείσης ευκαιρίας, έχριζε τον εαυτό του. Προφυλακιστέος κρίθηκε την τρίτη 27/7 ο πέτρος φιλιππίδης, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο πέτρος φιλιππίδης λύγισε βλέποντας τη γυναίκα του και αντέδρασε έντονα, όταν ο σωφρονιστικός υπάλληλος τον ενημέρωσε ότι έληξε ο χρόνος του επισκεπτηρίου. Η επίσκεψη της συζύγου του, ελπίδας νίνου στις φυλακές τρίπολης showbiz πέτρος φιλιππίδης: Ο πέτρος φιλιππίδης, όπως αναφέρει το news247, κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, παρ' όλο που αρνήθηκε τα αδικήματα που του αποδίδεται. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης προφυλακίστηκε για έναν βιασμό και δυο απόπειρες με τον ίδιο να αρνείται τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει Μεγάλωσε στην αθήνα, στην ομόνοια συγκεκριμένα. Ο πέτρος φιλιππίδης είχε αναφέρει στο φερόμενο θύμα ότι έψαχνε αντικαταστάτρια ηθοποιού που συμμετείχε στην παράσταση. Από πολύ μικρός είχε μια ιδιαίτερη σχέση με την τέχνη, αλλά αρχικά ήθελε να γίνει.